vrijdag 18 juni 2010

Groene Waterman

Aan het landschap van boekhandels kan je het ideologische klimaat van een maatschappij aflezen. En dan merk je dat het in Vlaanderen armoe troef is.

Wij willen een denktank zijn voor Antwerpen en omgeving, duiding en oriëntering brengen voor intellectuelen, arbeiders, jongeren, kortom iedereen die op zoek is naar degelijke informatie die de tegenstroom vormt.

Het aanbod van de Groene Waterman beperkt zich dus niet tot de gemediatiseerde bestsellers: er is een waaier aan boeken over filosofie, actualiteit, geschiedenis, literatuur, derde wereld, enzovoort. Ook controversiële titels komen aan bod. 'Wie de markt controleert, controleert ook de ideeën.' Wij willen dit voorkomen door geen voorgekauwde koek voor te schotelen aan onze lezers.
De Groene Waterman is het werk van tientallen medewerkers die borg staan voor de kwaliteit van het aanbod. Het nodige kapitaal wordt bijeengebracht door meer dan 1100 klanten-aandeelhouders.
Bezoek ook de Groene Waterman Kelder: een progressief trefcentrum waar poëzie en literatuur, politiek en filosofie, cultuur en multicultuur zich moeiteloos en gastvrij thuis voelen.

Wolstraat 7 - 2000 Antwerpen
Tel.: 03/232.93.94
Openingsuren: van maandag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 18u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten